Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel , Lichtenvoorde

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel
Direct een offerte aanvragen!
Een perfecte combinatie van spanning en smaak!
 
Wie is de Mol aan tafel laat zich prima serveren. Een perfecte combinatie van lekker dineren en ondertussen het spannende wie is de Mol spel spelen. Erg geschikt voor een avnod met collega's en/of vrienden. Het lekkerste uitje die op ons menu staat. Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt Wie is de Mol in teams. Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een mol in je buurt. Maar wie staat er aan jouw kant?

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde

Offerte aanvragen

personen
TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven