Gek op Holland

Gek op Holland

Gek op Holland
Direct een offerte aanvragen!

Holland! Holland! Holland!

Hou je van Holland? Olé, olé, olé.... Ons kleine kikkerlandje heeft zijn eigen gewoontes en cultuur. We kunnen de hele wereld aan als het om sport gaat! Denk je alle weetjes en feitjes te kennen van Nederland? Doe dan de Gek op Holland quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk! 

Bij ontvangst krijgt iedereen een welkomstdrankje. Dan worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke teamlid krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Dan wordt de eerste meezinger al gestart: ik hou van Holland!

De quiz bestaat uit een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gek op Holland' mogelijk?

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven