Gastenboek

Reviews plaatsen

8,0

Onze reviews

Leuke invulling van de avond.

9,0

Superleuke Escape voor thuis. Alles werkt goed en leuk zo via een app dat je daar de antwoorden moet invoeren. Qua tijdsduur ook precies goed.

Superleuke escape room voor thuis. De puzzel waren ook echt goed geschikt voor tieners en volwassenen.

Leuk in elkaar gezet spel om met de familie te doen. Zeker van plan dit nog een keer te doen.

Was leuk om te doen, met zijn tweeën gespeeld, opdrachten niet te moeilijk. Dus mooi spel om met de kinderen te spelen.

7,5

B.P.M Bouckaert-Janssen

Was leuk om te doen, echter de visgraat hebben we gegokt en het doolhof ook :)

Wij vonden de Prison Escape at home erg leuk om te doen. Er zaten leuke en moeilijke puzzels bij, maar ze waren goed op te lossen. We waren zelf verbaasd over onze snelheid en waren al voor de eindtijd klaar. Alles werd goed verzorgd vanuit TB Events en duidelijk uitgelegd. Het is een absolute aanrader om bekend te raken in hoe een Escape Room werkt. Een leuke start.

Super leuk spel om thuis te spelen. Ik als echte La Casa fan vond hem echt top, ook als je de serie niet gezien hebt een echte aanrader!

Leuk spel , Leuk tijdverdrijf!

Leuk spel, duidelijk en fatsoenlijke tijds duur! 

Supertof escape game om thuis te speLen! Wij speelden het met het gezin, inclusief twee kinderen (9 en 11) en het was superspannend voor zowel de volwassenen als kinderen. De puzzels waren voor iedereen goed te volgen. De een was wat moeilijker dan de ander. Maar erg leuk dus en en ook geschikt voor wat oudere kinderen.

Super leuk spel! Goed niveau, niet te moeilijk, maar gelukkig ook zeker niet te makkelijk. Zou leuk zijn als er op het eind nog een ranking was. Verder top!

Was leuk om te doen Kinderen 10 en 12 konden ook mee doen met wat hulp Voor een middag thuis een leuke afwisseling in deze corona tijd

Fantastisch spel om thuis, met een aantal mensen, te spelen. Verschillende soorten opdrachten. Duidelijke uitleg en prima documentatie. Ook het gebruik van de TB-app werkt goed. Topper!!!

Wat een geweldig spel, moet er echt even van bijkomen! WAUW!!

Leuk uitdagend spel om thuis te spelen met meerdere personen, top!

Zeer leuk spel om te spelen tijdens deze dagen! Sommige vragen waren wat ingewikkelder, maar was prima te doen. Zeker een aanrader!!

Super leuke activiteit. Super opgebouwd met een leuke verhaallijn. Het was een leuke uitdaging!

Super leuk spel om in deze tijd thuis te kunnen spelen. Zeker een aanrader!

Het was leuk om te spelen, sommige puzzels waren best lastig maar prima te doen. In ieder geval een leuke afleiding nu we thuis moeten blijven.

Erg leuke escape gespeeld thuis! Op naar het volgende spel wat jullie voor thuis maken

@home Prison Escape gespeeld. Een leuke verwelkoming tijdens deze crisis!

Leuke escaperoom! Alleen jammer dat de visgraat niet meer op te roepen is nadat je pagina verder gaat en dat er via de chat niet gereageerd wordt op vragen.

Om de dagen op een spannende manier door te komen hebben wij dit spel gespeeld. Het was goed uitgelegd en wij hebben hier enorm van genoten.

Wij kunnen deze dagen helaas de deur niet uit, maar deze escape-room was een erg leuke afleiding! De meiden (8 en 11) hadden hier en daar wat hulp nodig, maar konden het grotendeels zelf. Mooi in elkaar gezet, leuke combi van papier en app. Bedankt!

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven