Gastenboek

Reviews plaatsen

8,0

Onze reviews

Super leuk spel om in deze tijd thuis te kunnen spelen. Zeker een aanrader!


Het was leuk om te spelen, sommige puzzels waren best lastig maar prima te doen. In ieder geval een leuke afleiding nu we thuis moeten blijven.


Erg leuke escape gespeeld thuis! Op naar het volgende spel wat jullie voor thuis maken


@home Prison Escape gespeeld. Een leuke verwelkoming tijdens deze crisis!


Leuke escaperoom! Alleen jammer dat de visgraat niet meer op te roepen is nadat je pagina verder gaat en dat er via de chat niet gereageerd wordt op vragen.


Om de dagen op een spannende manier door te komen hebben wij dit spel gespeeld. Het was goed uitgelegd en wij hebben hier enorm van genoten.


Wij kunnen deze dagen helaas de deur niet uit, maar deze escape-room was een erg leuke afleiding! De meiden (8 en 11) hadden hier en daar wat hulp nodig, maar konden het grotendeels zelf. Mooi in elkaar gezet, leuke combi van papier en app. Bedankt!


Thuis escaperoom in someren (staat niet in de lijst). Prima te doen met kinderen erg leuk! Tip: de visgraat puzzel ook op papier in een enveloppe. Deze verdween bij ons per ongeluk van het scherm en kregen hem niet meer terug, ook niet na opnieuw scannen. Uiteindelijk gegokt. Via social deal was een beetje onduidelijk met reserveren / offerte aanvragen, maar zeer goede service van Taco Hermeling op zondag na 18 uur. Leuke avond gehad.


Leuk spel met passende moeilijkheidsgraad! Makkelijk zelf uit te voeren en om eens een anders spel te spelen.


Super leuk spel! Erg spannend. Leuk om thuis met het gezin te spelen!


10,0

Met een team van 12 personen is dit zeker een goede aanrader als teambuilding. Collega's onder elkaar.


10,0

Miranda Brands

Het was een hele leuke middag, echt top en enthousiast georganiseerd!!


Ontzettend leuke avond gehad, super leuke host, fantastich ons spel begeleid. Heel erg gelachen, genoten en plezier gehad. Mede dankzij de geduldige Turan. Was fantastisch!!


Zit leuk in elkaar, was erg gezellig. De puzzels zijn goed te doen en zorgt ervoor dat het spel snel verloopt. Wij waren met twee teams, leuk competatief. Begeleiding was enthousiast met goede uitleg. Al met al een leuke middag!


Erg leuke avond gehad. Creatieve oplossingen op het einde zorgde voor veel gelach. Tijdens het spel een gezonde discussie. Alom een erg leuke avond gehad.


8,0

We hebben het erg leuk gehad tijdens de city escape. Het was een leuk en uitdagend spel, waarbij we de hele stad door zijn gegaan! De moeilijkheid varieerde wel (of wij zijn heel slim voor sommige puzzels 😉)


Heel erg leuke avond gehad met ons team! De avond wordt leuk aangekleed met probs en de iedereen wordt toch stiekem heel fanatiek door het leuke verhaal en enthousiasme van begeleiding van Stefano.


Super leuk escape dinner room spel gedaan! Stafano deed t echt super leuk, maakte een hele goeie sfeer. Spel was cool en natuurlijk echt vet dat de bride to be nog (eerlijk!) gewonnen heeft ook!!


Leuke activiteit voor zowel jong als oud. We hadden heel veel plezier!!


Het was een gezellige middag/avond met een enthousiaste gastvrouw.


8,0

Super toffe avond gehad. Fantastische begeleiding. Een echte aanrader.


9,5

Na een lekkere lunch het spel gespeeld. Een zeer goede en boeiende activiteit met een geweldige spelbegeleider!


Erg leuk gedaan, was gezellig. Zeker aan te raden !


Leuk spel! Erg gezellig , ook leuk uitgelegd. Voor herhaling vatbaar !


Toffe opdrachten en zeer goede begeleiding. We hebben ons allemaal super geamuseerd! Tot in Hasselt ;-)


TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven