Gastenboek

Reviews plaatsen

8,0

Onze reviews

Een mooie zonnige dag met sympathieke begeleiding van Burak. We hebben ons als team goed vermaakt! Tijd is voorbij gevlogen en we hebben de stad op een originele manier doorkruist.


Zeer leuk! Topper!


Leuke locatie , fijne spelleidster veel gelachen . Opdrachten waren goed te doen. En anders hielp Sharon ons er goed doorheen. Super bedankt !!!!!


Een hartstikke leuk spel in eigen stad! Een leuke begeleidster die zelf ook enthousiast Is! Leuke opdrachten, erg afwisselend! Kortom een geslaagde dag!


9,0

Sandra Van de Velde

Heel leuk met unieke beelden en documentatie. Aanrader voor een gezellige avond met vrienden, familie, collega's en ja ook met vreemden!


9,0

Denise Pennings

Super georganiseerd. Spannend en uitdagend spel. Leuke aankleding. Wij hadden een top avond!!


Zeer fijne teambuilding. Dankzij TBevents werd dit een voltreffer. Mooie start van het paasverlof!


10,0

Veolia polymers Vroomshoop

Heel gezellig en onderhoudende avond gehad ! Goed geregeld. De avond was vol interactie en met een gulle lach, een gezellige en spontane presentatrice. Persoonlijk erg veel schik gehad en aan de reacties uit de zaal te horen was dat de algemene indruk, een positieve vibe.


9,0

Het moorddine was super leuk en gezellig! De man turan heeft dat vlotafgehandelt. Hij heeft een goeie poker face! Tb event iszeker een aan rader! Boeken is de bootschap!


8,0

Erg leuk om samen met een groep te doen! De gastheer heeft ons meegesleept in het spannende moordverhaal


9,0

Raymond Andres

Ontzettend leuk avondvullend entertainment!


10,0

Edwin Paalman

Een fantastische moordavond gehad onder begeleiding van 2 toppers!! Bedankt Rody en Nina.


Super leuke activiteit die zorgde voor een spannende, aangename sfeer.


We hebben een gezellige en leuke avond gehad. We hebben de moord opgelost­čĺ¬. De presentatie was ontzettend leuk! Yvette deed het fantastisch!


9,5

We hebben een gezellige, goed verzorgde avond gehad. Met ons allen het diner moordspel gespeeld. Erg leuk om te doen. Tijdens het spel lekker gegeten.


Leuke avond gehad. Top afwisseling tussen de gerechten door. Spontane en goedgebekte dame van het bedrijf. Een aanrader voor andere !!


Heel erg leuk opgezet! We hebben het onwijs naar ons zin gehad en veel van de stad gezien!


Leuke kwis, wel een beetje storingsgevoelig


Vriendinnen hebben een moorddiner geregeld voor mijn vrijgezellenfeest, en dit was super leuk! Ik hou van puzzels en dingen oplossen, dus het lag helemaal in mijn straatje. Het was goed geregeld en liep vlot. Zeker een aanrader!


Super leuke afwisselende uitdagende tocht! Spontane begeleidster die fanatiek en actief uitleg gaf! Een leuk spel voor een groep!


Originele, spannende en vooral zeer leuke avond. Goed gelachen en samengewerkt in team om de juiste oplossing te vinden.


9,0

Marlou Ottenheijm

Bedankt voor de enthousiaste begeleiding en de gezellige avond. MVG Ted Baker NL


Leuk spel met een enthousiaste begeleidster!


Ideale activiteit voor onze teambuilding. Bedankt!!


9,0

Bedankt voor de leuke geslaagde avond :-)!


TB Events ┬ę 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven