De Mannen tegen de Vrouwen (eigen locatie)

De Mannen tegen de Vrouwen (eigen locatie) , 1892 Eten & Drinken Zoetermeer

De Mannen tegen de Vrouwen (eigen locatie)
Direct een offerte aanvragen!

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd tussen mannen en vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijker over emoties maar kunnen slecht kaartlezen. Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. Daarom heeft TB Events de Mannen tegen de Vrouwen quiz ontwikkeld, zodat de strijd tussen de mannen en vrouwen voor eens en altijd wordt beslist!

Wat staat je te wachten tijdens de  Mannen tegen de Vrouwen?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. We beginnen met een vriendschappelijke ontvangst. Daarna krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien...

De quiz bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Dit team krijgt een leuke prijs mee naar huis.

Dit spel is ook in het Engels te spelen.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.

Zoetermeer

1892 Eten & Drinken Zoetermeer

Private dining, jubileum, Walking Dinner, een borrel of een feestavond met band of DJ? Het is allemaal mogelijk bij 1892 Eten & Drinken! Wij beschikken over 3 zalen die hiervoor bij uitstek geschikt zijn. Dit samen met de centrale ligging binnen Zoetermeer en de uitstekende parkeergelegenheid voor de deur, maakt dat u voor iedere gelegenheid bij ons terecht kunt!
De Restaurantzaal
Bij binnenkomst via de hoofdingang stap je binnen in onze sfeervolle restaurantzaal. Een goede mix van 'nostalgie' en het 'hedendaagse' geeft de zaal een geheel eigen karakter die een brede doelgroep aanspreekt. De zaal geeft plek aan 80 personen diner, maar is ook te gebruiken in een receptie opstelling tot ruim 150 personen.
De Gallery
Op de begane grond, aansluitend op de restaurantzaal, is de sfeervolle zaal 'De Gallery' die met 19de eeuwse deuren afgesloten kan worden. Zo creëren wij een aparte ruimte waar je met je gasten kunt genieten van een diner van 20 tot maximaal 50 personen of een borrel/receptie tot maximaal 75 personen. De Gallery beschikt over een eigen ingang, heeft een eigen bar en een geluidsinstallatie.
De Theaterzaal
De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kun je met een gezelschap van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. De Theaterzaal beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.

1892 Eten & Drinken verzorgt je feest aan de hand van je persoonlijke wensen én tot in de kleinste details. Ons personeel zal er van begin tot einde alles aan doen om je feest te laten slagen en het onvergetelijk te maken!


1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken 1892 Eten & Drinken

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'De Mannen tegen de Vrouwen (eigen locatie)' nog meer in Zoetermeer mogelijk?

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.
Scrol naar boven